Lid worden

Opgelet: momenteel dienen leden 18 te zijn aangezien we nog geen jeugdwerking hebben. Wens je je toch in te schrijven dan dienen minderjarigen (16+) steeds vergezeld te zijn van een volwassene.

1 Vrijblijvend komen spelen

Interesse om lid te worden? We ontvangen je graag om eens vrijblijvend te komen spelen. Je kan dit eenvoudig doen door ons een bericht te sturen met daarin je gegevens en de dag waarop je graag eens wenst langs te komen.

Dan zorgen we ervoor dat er die avond zeker iemand van het bestuur aanwezig is. Zodoende kunnen wij met je kennis maken, eventuele vragen van jou beantwoorden en je wat wegwijs maken in de club. Ook ben je dan zeker dat je niet net op een competitieavond of op een dag dat de sporthal niet gehuurd is voor de deur staat.

2 Inschrijven

Na de eerste kennismaking kan je nog een keer komen spelen. Als je daarna wenst te blijven komen vragen we je om volwaardig lid te worden. Je kan dit doen door 100 euro (60 euro als je je na 1 januari 2024 inschrijft voor de rest van het seizoen) over te schrijven op bankrekeningnummer BE46 9733 6906 5836 EN door onderstaand formulier te vervolledigen.

Uitzonderingen / extra’s:

  • Vanaf 2e persoon uit zelfde gezin (zelfde domicilie): 80 euro pp
  • Inschrijving Interclub STIB team: +35 euro
  • Inschrijving competitiespeler Badminton Vlaanderen: +35 euro